| slm arkadaşlar... | |
|
+3Av(R)iL_Es(R)a ~*AvRiL-MeRve*~ ÖSKE 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
ÖSKE Adminstarator
Mesaj Sayısı : 148 Avril Hakkında Düşüncelerin : süfer bi kıss Sitemiz Hakkında Yorumun : eğlenceli ve matrak bi sitem var Kayıt tarihi : 06/08/08
| Konu: slm arkadaşlar... Çarş. Ağus. 06, 2008 8:27 am | |
| slm arkadaşlar ben öske sitedeki adım ^çatlaq^yeni üyeyimm herkesee ii forumlarr... | |
|
| |
~*AvRiL-MeRve*~ Adminstarator
Mesaj Sayısı : 227 Nerden : Ankara Avril Hakkında Düşüncelerin : Çok Güzel Biri Sitemiz Hakkında Yorumun : Kendi Sitem Güzel x) Kayıt tarihi : 04/08/08
| Konu: Geri: slm arkadaşlar... Çarş. Ağus. 06, 2008 8:28 am | |
| | |
|
| |
ÖSKE Adminstarator
Mesaj Sayısı : 148 Avril Hakkında Düşüncelerin : süfer bi kıss Sitemiz Hakkında Yorumun : eğlenceli ve matrak bi sitem var Kayıt tarihi : 06/08/08
| Konu: Geri: slm arkadaşlar... Perş. Ağus. 07, 2008 4:40 am | |
| | |
|
| |
Av(R)iL_Es(R)a Emekli
Mesaj Sayısı : 3 Yaş : 28 Nerden : AvRiL^min KaLbinDen... Kayıt tarihi : 06/08/08
| Konu: Geri: slm arkadaşlar... Perş. Ağus. 07, 2008 4:59 am | |
| Canım UnutmuyaLım LütFen Türkçemize UyaLım Slm DeğiL SeLam YazaLım.LütFen HoşGeLdin İyi EğLenCeLer... | |
|
| |
ÖSKE Adminstarator
| Konu: Geri: slm arkadaşlar... Perş. Ağus. 07, 2008 5:11 am | |
| ben böyle knşuorumm eğer ole knşmak zorunlu isee hmn çıkarımm ...
ÖSKE | |
|
| |
Av(R)iL_Es(R)a Emekli
Mesaj Sayısı : 3 Yaş : 28 Nerden : AvRiL^min KaLbinDen... Kayıt tarihi : 06/08/08
| Konu: Geri: slm arkadaşlar... Perş. Ağus. 07, 2008 5:15 am | |
| | |
|
| |
ÖSKE Adminstarator
| Konu: Geri: slm arkadaşlar... Perş. Ağus. 07, 2008 5:20 am | |
| Siteden çıkarımm demekk anlamındaa beni merve buraya yönlendirdi onun isteği üzerine burdayımm vee onun istediği sitelerde en az 500 konumm varr sizee bi yararımm olursa die geldimm istemiosanızzz giderimm benimm amacımm size birazz yardımcı olmak ben bole knşuorummm..
TERCİH SİZİN... | |
|
| |
avril_kolik Deneme Mod
Mesaj Sayısı : 91 Avril Hakkında Düşüncelerin : Süper biri Sitemiz Hakkında Yorumun : çok güzel siteniz var Kayıt tarihi : 10/08/08
| Konu: Geri: slm arkadaşlar... Paz Ağus. 10, 2008 2:39 pm | |
| - çatlaq demiş ki:
- Siteden çıkarımm demekk anlamındaa beni merve buraya yönlendirdi onun isteği üzerine burdayımm vee onun istediği sitelerde en az 500 konumm varr sizee bi yararımm olursa die geldimm istemiosanızzz giderimm benimm amacımm size birazz yardımcı olmak ben bole knşuorummm..
TERCİH SİZİN... tamam sen öyle konuş canım yeter ki gitme siteden | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 227 Nerden : Ankara Avril Hakkında Düşüncelerin : Çok Güzel Biri Sitemiz Hakkında Yorumun : Kendi Sitem Güzel x) Kayıt tarihi : 04/08/08
| |
| |
gizem-avril Üye
Mesaj Sayısı : 25 Avril Hakkında Düşüncelerin : çok güzel avrilimm Sitemiz Hakkında Yorumun : güzel site Kayıt tarihi : 10/08/08
| Konu: Geri: slm arkadaşlar... Paz Ağus. 10, 2008 2:51 pm | |
| Evet biz bu sitede Dosttuz Dost Olarak Kalalım | |
|
| |
avril_kolik Deneme Mod
Mesaj Sayısı : 91 Avril Hakkında Düşüncelerin : Süper biri Sitemiz Hakkında Yorumun : çok güzel siteniz var Kayıt tarihi : 10/08/08
| Konu: Geri: slm arkadaşlar... Paz Ağus. 10, 2008 2:54 pm | |
| Bencede Dost | |
|
| |
ÖSKE Adminstarator
| Konu: Geri: slm arkadaşlar... Ptsi Ağus. 11, 2008 6:10 am | |
| tmm ozaman bu konu burda kapandıı tekrar hoşbuldduk | |
|
| |
| Konu: Geri: slm arkadaşlar... Salı Ağus. 12, 2008 7:16 am | |
| | |
|
| |
gizem-avril Üye
Mesaj Sayısı : 25 Avril Hakkında Düşüncelerin : çok güzel avrilimm Sitemiz Hakkında Yorumun : güzel site Kayıt tarihi : 10/08/08
| Konu: Geri: slm arkadaşlar... Cuma Ağus. 15, 2008 6:42 am | |
| | |
|
| |
ÖSKE Adminstarator
| Konu: Geri: slm arkadaşlar... Cuma Ağus. 15, 2008 7:29 am | |
| | |
|
| |
rock-cu-girl Üye
Mesaj Sayısı : 24 Avril Hakkında Düşüncelerin : güzel biri Sitemiz Hakkında Yorumun : çok güzelmiş Kayıt tarihi : 16/08/08
| Konu: Geri: slm arkadaşlar... C.tesi Ağus. 16, 2008 7:22 am | |
| merhaba | |
|
| |
ÖSKE Adminstarator
| |
| |
Ezqi Üye
Mesaj Sayısı : 13 Avril Hakkında Düşüncelerin : güzel bir kız Sitemiz Hakkında Yorumun : çok güzel Kayıt tarihi : 02/09/08
| Konu: Geri: slm arkadaşlar... Salı Eyl. 02, 2008 12:43 pm | |
| Merhaba Adminim | |
|
| |
| slm arkadaşlar... | |
|